Team


Even voorstellen! Mijn naam is Nikki Jöris, 33 jaar en afkomstig uit Ommel. Zelf heb ik al enige jaren ervaring binnen het werken in de zorg en het onderwijs en werk ik vol passie met deelnemers met een hulpvraag. Het mooie aan deze doelgroep vind ik de groei die ze doormaken, het vertrouwen dat ze je blindelings geven en de uitdaging die ze met zich meebrengen.

 

In 2019 heb ik de opleiding tot gedragsdeskundige (master SEN) behaald en in 2021 de opleiding tot toegepast psycholoog in kinder- en jeugdpsychologie.

Mijn streven om met hulpbehoevenden te werken, heb ik van jongs af aan als passie gehad. Het mooie vind ik dat zij niet alleen van ons leren maar wij vooral ook van hen!

 

Helaas merk ik al een aantal jaren op dat deze deelnemers binnen onze maatschappij maar moeilijk een plekje kunnen vinden. Mijn streven is deze plek voor jongeren en ouderen te realiseren! Een plek waar ze mogen genieten, plezier kunnen maken, zichzelf kunnen zijn, tot rust kunnen komen en op hun eigen manier kunnen groeien. Maar vooral een plek waar ze zich thuis voelen en zichzelf mogen zijn. Kwetsbare mensen laten stralen, daar geniet ik van!

 

Binnen het zorgcentrum krijgen deelnemers een eigen plek, worden ze voorzien van de juiste begeleiding maar zetten we vooral in wat WÉL kanl! De kracht van kleinschalige zorg zit hem in het kunnen bieden van persoonlijke aandacht, een veilige en vertrouwde plek en ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

 

Deze missie is ontstaan vanuit mijn zorghart; de wil om mensen te helpen,  geloven in de kracht en groei van mensen en het streven naar een eigen vertrouwd plekje voor deze doelgroep waar ze met plezier naar toe gaan, maar belangrijker nog met een grote glimlach van terugkomen.

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional .   

 

'Als we nou alle kinderen in een hartje stoppen in plaats van in een hokje...''Ons super team!

Ons team is gespecialiseerd en geschoold in de cursus Brain Blocks, Oplossingsgericht werken, Systemisch werken en Medicatiekennis.


Maartje Jansen,

Mijn naam is Maartje Jansen, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Asten. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding HBO Pedagogiek aan het Fontys, te Eindhoven. Waarbij ik de specialisatieroute Jeugdhulp specialist heb gevolgd. Binnen de zorg hoop ik jongeren te helpen groeien door ze een veilig pedagogisch klimaat te bieden. In mijn optiek is het essentieel dat je je gehoord en veilig voelt, dat er begrip voor je wordt getoond. Dit hoop ik bij Het Leefhuis te kunnen leveren en hiermee mooie kansen te creëren voor de deelnemers.

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional .      

Vergeet niet om te kijken hoe ver je al gekomen bent.


Bregje Roefs,

Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Helmond. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding, sociaal pedagogische hulpverlening op Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze opleiding heb ik op diverse plekken stage gelopen. In deze stages heb ik mijn ervaring ontwikkeld met betrekking tot het werken met kinderen met gedragsproblemen, jongeren met

autisme, kinderen met het syndroom van down en ouderen met dementie en/of Niet-Aangeboren Hersenletsel.Verder vind ik creativiteit een belangrijke schakel binnen het sociaal werk. Met behulp van creativiteit kun je zoveel mooie en unieke beelden creëren die jou, jezelf maken! Het mooiste aan creativiteit is dat er voor iedereen wel iets te vinden is.

Binnen het Leefhuis hoop ik mijn creativiteit toe te

kunnen passen en hieraan mijn eigen draai kan geven.

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional.                                               

Niemand is perfect en dat maakt ons als persoon speciaal en mooi zoals we zijn.


Miranda Hurkmans,

Hallo, ik ben Miranda Hurkmans- van Lieshout en ben geboren in 1970. Ik woon in Someren en ben getrouwd en samen hebben wij 2 zonen. De zorg is mijn passie, samen eruit halen wat er in zit en liefst nog een stapje verder. Ik ben afgestudeerd als activiteitenbegeleider en heb mij SKJ registratie als professional voor jeugd en gezin behaald. Binnen het Leefhuis vind ik het belangrijk om onze deelnemers zelfredzaamheid te bieden door ze de dagelijkse huishoudelijke taken aan te leren. Op deze manier probeer ik het voor iedereen mogelijk te maken om begeleid of zelfstandig te kunnen gaan wonen.

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional.

We kunnen niet van alle mensen dezelfde sterren maken, wel kunnen we er voor zorgen dat ze allemaal schitteren.


Mijn naam is Anke Loomans, 32 jaar en woonachtig in Asten.

Ik heb al enige jaren ervaring binnen het werken in de zorg en ik werk dan ook vol passie met deelnemers met een beperking. Ik houd van de uitdaging die de deelnemers met zich meebrengen, de groei die ze doormaken en het blindelings vertrouwen dat ze je geven.

 Ik heb gestudeerd voor Ergotherapeut en vol trots mijn diploma behaald. Ik heb me gespecialiseerd in professioneel opvoeden middels een minor en veel deskundigheid op gedaan binnen het senioren domein. Daarnaast heb ik mijn SKJ registratie als jeugd en gezinsprofessional behaald. Ik houd me bezig met vraagstukken over het mogelijk maken en behouden van dagelijks activiteiten voor zowel kinderen, volwassenen en ouderen. Daarnaast ben ik ook bewegingsagoog en houd ik me bezig met het sporten en bewegen voor zowel kinderen, volwassenen en ouderen. Tevens heb ik me gespecialiseerd in  “kindertekeningen lezen en begrijpen” omdat deze vaak veel verborgen communicatie bevatten.

 

Binnen het Leefhuis wil ik dat deelnemers zichzelf kunnen zijn en hen de kans bieden om te groeien. Ik vind het belangrijk dat er wordt gekeken naar wat de deelnemer nodig heeft en wenst en hierop aan te sluiten.

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional.

Wees jezelf er zijn al zoveel anderen.


Jorrit Henkes,

Mijn naam is Jorrit Henkes, 20 jaar en woonachtig in Someren-Heide.

 

Ik heb een mbo-opleiding persoonlijk begeleider (niveua 4) afgerond op de ROC ter AA en ben op dit moment bezig met de hbo-opleiding social work op de Fontys Hogeschool. Ik heb binnen verschillende instellingen stage mogen lopen en hierdoor heb ik ervaringen mogen opdoen met verschillende doelgroepen met een hulpvraag.Binnen het Leefhuis wil ik bijdragen aan de positieve ontwikkelingen van de deelnemers, waarbij kansen gecreëerd en met beide handen aangepakt zullen worden. Hierbij ga ik uit van de krachten van de deelnemers zelf, en zal ik zorgen voor het steuntje in de rug, wanneer ze deze nodig hebben. 

Wanneer je ergens voor gaat, doe je dit met 110%


Eva van der Putten,

Mijn naam is Eva van der Putten, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Deurne. Ik ben afgestudeerd Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener niveau 4 aan het MBO. Momenteel studeer ik HBO Sociaal Werk op Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch.

 

Binnen verschillende instellingen heb ik stage gelopen en ervaringen op gedaan met verschillende doelgroepen met een hulpvraag.

Binnen Zorgcentrum het Leefhuis wil ik me richten op de talenten en eigen kracht van de deelnemers. Ik wil ze begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en hierbij de deelnemers de ruimte geven om zichzelf te kunnen ontplooien. Ik vind het belangrijk dat de deelnemers zichzelf kunnen zijn, zich gewenst voelen en hun doelen kunnen behalen!

Wacht niet met trots zijn tot je een doel hebt behaald, maar wees trots op elke stap die je zet.Maartje Hesius,

 

Hallo! Mijn naam is Maartje Hesius, ben 20 jarig oud en woon in Lierop. Ik heb de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen afgerond op het ROC ter Aa.

 

Ik heb op verschillende plekken gewerkt en vind het geweldig om te zien hoe de mensen genieten van het werk dat ze doen. Laten zien wat je wel kan, het gaat om de kleine dingen!

 

Zo onstaat er een mooie groei en worden er weer nieuwe kansen gecreëerd. Binnen Het Leefhuis hoop ik met mijn enthousiasme samen de doelen van de deelnemers te bereiken en steeds een kleine stap verder te komen! 

 

''Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt''


Smoelenboekje

Download hier ons smoelenboekje?  Klik hier.


Lucia van Gemert,

Hallo! Mijn naam is Lucia van en uit Gemert, 20 jaar oud en assistente op het Leefhuis. Momenteel studeer ik Health and Social Work aan Avans in ‘s Hertogenbosch. Hier leer ik alles over gespreksvoering, leefstijl en preventie binnen doelgroepen ouderen, VGZ en jongeren. 

 

Ik ben in december 2021 begonnen op het Leefhuis als stagiaire. Enkele maanden daarna begon ik als assistente. Dit doe ik met ontzettend veel plezier tijdens de logeerweekenden.

De doelgroep is zo leuk, omdat de deelnemers je vertrouwen vanaf het eerste moment. De deelnemers zijn super creatief, ambitieus, lief en gezellig. Een doelgroep waar je gek op wordt! Dan hebben we het nog niet eens gehad over het superteam! 

To plant a garden is to believe in tomorrow - Audrey Hepburn


Indy Cox,

Mijn naam is Indy Cox, geboren in 2002 en woonachtig in Helmond. Momenteel volg ik de opleiding om leerkracht in het basisonderwijs te worden bij de Kempel in Helmond. Hiervoor heb ik de opleiding onderwijsassistente gevolgd en afgerond.

Ik vind het belangrijk dat de deelnemers zichzelf kunnen zijn en niet bang hoeven te zijn om fouten te maken, maar juist te groeien en hierdoor hun doelen te behalen.

 

Verder wil ik binnen het Leefhuis een bijdrage leveren aan het veilig pedagogische klimaat en bied ik graag verschillende activiteiten aan zodat de deelnemers aan hun ontwikkeling kunnen werken en zichzelf kunnen ontplooien. 

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.


Nadieh Hollanders,

Hoi hoi, ik ben Nadieh Hollanders en werkzaam als jeugd- en gezinsprofessional bij Het Leefhuis. 

Ik heb de opleiding pedagogiek afgerond aan Fontys Hogescholen, te Tilburg. Daarnaast heb ik de minor verslavingskunde gevolgd. Ik heb ervaring op mogen doen met verschillende doelgroepen binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg, zowel in Nederland als op Curaçao. 

Sinds 2020 mag ik met veel plezier bij Het Leefhuis werken, waarbij ik het belangrijk vind dat iedereen zichzelf mag én kan zijn. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe positief onze deelnemers met elkaar om gaan en rekening houden met elkaar. Ik hoop dat ik met mijn inzet deelnemers kan laten groeien en nieuwe vaardigheden kan leren.

 

  • SKJ geregistreerde jeugd en gezinsprofessional.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!


Evelien Nijmeijer,

 

Mijn naam is Evelien Nijmeijer, geboren te Breda op 24 oktober 2001. Sins mijn 12e woon ik in Lierop. 

 

Op dit moment bevind ik mij in het tweede leerjaar van de opleiding Pedagogiek aan de HAN in Nijmegen. Je kunt mij bij Het Leefhuis in de weekenden vinden.

 

Het kunnen bieden van ondersteuning in de ontwikkeling van kinderen / jeugdigen, geeft mij enorme voldoening. Elke stap is er een. 

Binnen Het Leefhuis hoop ik de jongeren mee te kunnen geven dat je trots mag zijn op jezelf en moet kijken van hoever je al gekomen bent. 

 

Oplossingen zijn het probleem niet


Sigrid Haarbosch,

Hoi ik ben Sigrid Haarbosch, geboren in 1971 en woon in Eindhoven.

In 2001 heb ik mijn diploma SPH gehaald. en sinds 2005 werkzaam in de zorg. Vanaf 2019 heb ik mijn eigen kindercoachpraktijk. Ik ben SKJ geregistreerde Jeugd-en gezinsprofessional. 

 Ik werk als ambulant pedagogisch gezinsbegeleidster en ondersteun ouders en kinderen met een beperking. Ik werk vanuit mijn hart en vind het belangrijk om de aandacht te richten op de mogelijkheden en samen te zoeken naar wat wel kan! 

Verbinding , groei, vertrouwen en plezier lopen als een rode draad door mijn leven en neem ik mee in mijn werk. 

 Sinds oktober 2022 ben ik ook werkzaam als ZZPér binnen het Leefhuis.Binnen Het Leefhuis wil ik de deelnemers stimuleren in hun zelfredzaamheid zodat ze succeservaringen op kunnen doen en hun zelfvertrouwen kunnen versterken.

 

Ik zie vaak de zoektocht van ouders om een kleinschalige, warme, huiselijke plek te vinden waar hun kind zich helemaal thuis voelt, fijn dat Het Leefhuis deze plek biedt. 

 

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional

''Wat je aandacht geeft groeit''


Iris van Hoorn,

Mijn naam is Iris van Hoorn, 22 jaar en ik woon in Sint- Oedenrode.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek op de Fontys in Eindhoven. 

 

Binnen de opleiding heb ik de minor verslavingskunde gevolgd.

Ik heb 4 jaar stage-ervaring op mogen doen tijdens mijn opleiding. 

Naast mijn opleiding werk ik 2 jaar in de gehandicaptenzorg.   

Binnen Zorgcentrum het Leefhuis wil ik graag een bijdrage leveren aan een veilig pedagogisch klimaat. Iedere deelnemer is anders en ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarbij vind ik het belangrijk om te kijken naar de behoeften van de deelnemers om vervolgens mijn handelen daarop aan te kunnen sluiten.    

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional

''Ieder mens is mooi op zijn/haar eigen manier''


Danielle Bens,

Hallo, ik ben Danielle Bens – Visser en ik ben 35 jaar oud. 

Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en twee lieve katjes in de omgeving van Helmond. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding HBO – Pedagogiek aan de Hogeschool te Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik, zowel ambulant in verschillende gezinnen met diverse hulpvragen gewerkt. En daarnaast ben ik ook werkzaam geweest in kleinschalige organisaties. Zo heb ik op een kleinschalige dagbesteding te Eindhoven gewerkt en ben ik ook een aantal jaar werkzaam geweest op een kleinschalig ouder initiatief, waar mensen met een ernstige/meervoudige beperking 24 uurs zorg krijgen.  

 

Ik vind het mooi dat ik een bijdrage kan geven in de ontwikkeling van de deelnemers op het Leefhuis, door ze de passende zorg en begeleiding te bieden die ze nodig hebben. En ze hierdoor te zien groeien en echt zich zelf kunnen en mogen zijn! 

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional

''Zorgen moet je doen, niet maken!''


Lisa de Vries,

Mijn naam is Lisa de Vries, pedagoog met een extra kennis over autisme. Na en tijdens mijn studie pedagogiek aan de Hogeschool van Nijmegen heb ik me nog extra verdiept in autisme. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit eten te gaan en een wandeling te maken in het bos of op het strand.

 

Tevens ben ik dol op de zon, dus als ik op vakantie ga dan ga ik het liefst naar een warme plek me veel zon. 

In mijn werk vind ik rust en duidelijkheid erg belangrijk.

De deelnemers dienen te weten waar ze aan toe zijn en de creëer je in mijn ogen door integer te zijn in je handelen. Ik bied structuur waar nodig en laat deelnemers los waar mogelijk. Motivatie, eigen kracht, uniciteit & maatwerk zijn belangrijk kernbegrippen in mijn handelen. Systemisch kijken en werken is belangrijk, om vervolgens vooruit te kijken in plaats van “putten” uit het verleden. 

  • SKJ geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional

Deborah van Hoof

Mijn naam is Deborah van Hoof. Ik ben geboren in 1986 in Mierlo. Samenwonend met partner en 2 kinderen in het mooie Someren. Eerst heb ik scholing gedaan voor MBO dierenverzorging niveau 4 omdat ik een hele sterke verbinding met dieren heb. Na deze opleiding kon ik geen baan vinden die echt bij me past en toen ben ik om mezelf te ontwikkelen HBO Social work gaan doen aan de Fontys in Eindhoven. Met succes heb ik deze opleiding afgerond in 2016. De baan die ik toen had in Eindhoven voor een zorginstelling heb ik 12 jaar gedaan. Hier heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt en veel geleerd in verschillende functies. Ondertussen heb ik ook een opleiding gedaan voor intuïtief coach en healer. Ik ben echt iemand die werkt vanuit het hart. Vanuit het hart heb ik vorig jaar de beslissing genomen om mijn eigen bedrijf te beginnen in bewustzijns coaching. Om nog meer mezelf te verdiepen ben ik nog een opleiding gaan doen voor Kindervoedingscoach aan het instituut van Amber Alberda. Vanuit mijn kern wil ik graag weten wat er achter bepaald gedrag zit en hoe dit beïnvloed wordt. Ik vind het belangrijk om mensen in hun eigen kracht te zetten en niet teveel over te nemen.  Humor en plezier zijn ook dingen die ik echt inzet om dingen wat luchtiger te maken en kinderen mee te geven dat iedere dag opnieuw ingekleurd wordt door de gedachten die je hebt in je hoofd. 

''“Wat je zaait, zul je oogsten….”