Jouw zorg is onze zorg


Welkom bij het Leefhuis!

Het Leefhuis is een zorgcentrum voor jong en oud. Samen kijken we naar de beste zorg voor jou! Vanwege de kleinschaligheid van het Leefhuis , kunnen wij persoonlijke aandacht bieden en werken we aan persoonlijke doelen, want dat verdien jij! 

 

Het Leefhuis  biedt zorg in een veilige setting, werkt vanuit een vertrouwensband, heeft begrip voor de situatie en zet in op groeimogelijkheden! We vinden het belangrijk dat iedereen gehoord en gezien wordt en zich bij ons thuis voelt. Door inbreng in het eigen zorgproces, werken we samen aan jouw ontwikkeling. Wij bieden kleinschalige zorg vanuit ons hart. Als jouw kind of partner zich bij ons thuis voelt, doen wij ons werk goed!

 

Het Leefhuis  laat zien wat WEL kan en maakt daarbij gebruik van de kracht van de deelnemer!


Wie kan er bij ons terecht? 

Heb je een hulpvraag gericht op begeleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Zoek je hulp om je kind goed te kunnen aansturen? Heb je hulp nodig bij een daginvulling? Wil je groeien in zelfstandigheid en zelfredzaamheid? Wil je leren omgaan met je eigen hulpvraag? Vind je het moeilijk dat jou kind soms wat doordramt? Kan jou kind op school niet meer vooruit? Wil je wat meer tijd voor jezelf? Heeft jou kind begeleiding nodig bij een bepaald probleem? Merk je dat je zelf geen activiteiten onderneemt? Heeft je kind behoefte aan structuur? Met al deze vragen en nog veel meer, kun je bij het Leefhuis terecht. 


Primaire doelgroep

Kinderen, jongeren en jong volwassenen met hulpvragen op één of meerdere leefgebieden. De begeleiding is bedoeld voor zowel mensen met lichte problematiek als mensen met multiproblematiek. Binnen deze website spreken we  van ‘deelnemers’. Daar kiest het Leefhuis voor, om aan te geven dat het gaat om mensen met een hulpvraag. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hulp aan mensen met autisme, verstandelijke beperking, ADHD, dementie, niet aangeboren hersenletsel of mensen die nabijheid nodig hebben. 

  

Het Leefhuis kan helaas niet tegemoet komen aan zware multiproblematiek of aan behandelings-hulpvragen.


Wat maakt onze zorg zo speciaal?

Wij werken met ons hart, geven iedereen een kans en werken met warmte en affectie naar groei. De aanpak waarbij de deelnemer liefde, genegenheid en affectie ontvangt, zorgt voor een wederzijds vertrouwen. Wij nemen de moeite om de persoon ECHT te leren kennen en los te zien van het 'labeltje' dat hen toebehoort. 

 

Meer weten? Bekijk onze brochure! (klik op de onderstreepte tekst).

 

Wat het Leefhuis vooral wil realiseren is een plekje voor iedereen! Wij streven ernaar om ieder persoon een plek te bieden wanneer deze binnen de groepsdynamica en de visie past