Ervaringen


Hier vind u ervaringen, recensies en reviews van ouders en deelnemers.

Commentaren: 16
  • #16

    Anne-Marieke (woensdag, 15 juni 2022 21:14)

    Al vanaf het eerste bezoek heb ik een goed gevoel bij Het Leefhuis. In mijn zoektocht sprong hun professionele en toch persoonlijke aanpak en het feit dat ze kleinschalige zorg bieden er echt uit bij mij. Nikki en haar team zetten alles op alles om de zorg goed te laten verlopen en onze zoon een fijne dag te bezorgen. Ze zijn altijd bereikbaar, er wordt ook meegedacht over de best mogelijke aanpak en het allerbelangrijkste; hij heeft een lieve begeleidster en heeft plezier! We zijn heel dankbaar dat hij een plekje bij Het Leefhuis heeft. Dankjulliewel allemaal!
    Liefs Anne-Marieke

  • #15

    Marloes van Gerwen (dinsdag, 03 mei 2022 22:29)

    Hey lieve schatten!
    Natuurlijk deel ik graag mijn ervaring met jullie! Wij zijn namelijk ECHT niet te beschrijven blij met jullie! De manier waarop jullie ons een stuk zorgen uit handen nemen is echt geweldig! Van het thuis ophalen en terug brengen, het meedenken in administratieve rompslomp, de enthousiaste lieve meiden waar Vive dol op is, en het fijnste is nog dat we ons geen seconde druk maken of Vive wel in goede handen is..
    Het is natuurlijk jullie werk, maar jullie hebben geen idee wat dit voor ouders betekend.
    Wij zijn echt ontzettend dankbaar voor jullie hulp en liefde die jullie aan ons Viveke geven..
    Ik hoop dat jullie ook veel van haar terug krijgen!� want ook daar doe je het voor natuurlijk!
    Ik zou zeggen: ga zo door! ❤️�

  • #14

    Nadine Verhappen (zaterdag, 30 april 2022 09:05)

    Ik ben erg onder de indruk en tevreden over het leefhuis. In het begin is er veel gerommel geweest extern met pgb ed en de eigenaresse stond altijd klaar voor ons niks was teveel en altijd nam ze de tijd te helpen. Onze dochter is door de coronatijd inmiddels pas 2x een weekend geweest. De begeleiding waren geweldig ze hebben haar hartverwarmend opgenomen en alles gedaan om haar "thuis" te laten voelen en ze hebben mij als mama perfect ondersteund om te helpen een beetje "los te laten". Dan heb ik het nog niet gehad over begeleidingsplan ed daar wordt er perfect gekeken naar de behoefte van ieder indivueel kind. Ik ben dankbaar en mijn hart is verwarmd door hoe zij erin staan en hoe ze omgaan met alles. Een blije mama en nog een blijere dochter. Dank jullie wel! Nadine

  • #13

    Ilse (vrijdag, 29 april 2022 20:55)

    Wat een top team heeft het Leefhuis!
    Medewerkers zijn echt geweldig!
    Mijn dochter vind het echt super leuk als ze mag gaan logeren en ze is zeker in goede handen. Ze leert er veel en wordt lekker bezig gehouden met super leuke activiteiten. Ook de dieren vind ze geweldig.
    Bedankt dat jullie er zijn, Toppers!!

  • #12

    Gijs de Louw (vrijdag, 29 april 2022 20:18)

    Onze Noah gaat nu vier maanden naar het Leefhuis. Hij heeft er altijd superveel zin in, én komt enthousiast terug! De persoonlijke begeleiding is top, de appjes om ons op de hoogte te houden zijn heel fijn en het totale gevoel is super. Ga zo door!

  • #11

    Sharon van Stokkum (vrijdag, 29 april 2022 20:14)

    Mooie nieuwe website! Goede omschrijving van wat jullie doen en wat er allemaal mogelijk is. En uit ervaring weten wij dat er bij Het Leefhuis heel veel kan en mag, de deelnemers kunnen er zichzelf zijn en op zijn/haar eigen tempo zich ontwikkelen. In één woord: hartverwarmend!❤️En wat ook belangrijk is: even de zorg bij de ouders uit handen nemen. Als ouder kun je dan ook echt even je ontspanning nemen, omdat je weet dat je kind in hele goede handen is.�
    Ga zo door Team Het Leefhuis, jullie zijn allemaal toppers!!��

  • #10

    Nadieh (dinsdag, 19 januari 2021 23:41)

    Direct vanaf mijn eerste stagedag werd ik met open armen ontvangen door alle medewerkers van Het Leefhuis. Een warm en positief team met humor en veel persoonlijke aandacht voor haar deelnemers. Er wordt in mogelijkheden en oplossingen gedacht, kijkend naar wat juist wél kan.
    Deelnemers werken aan het ontwikkelen van vaardigheden maar maken samen ook ontzettend veel plezier, het is heel bijzonder om hier aan bij te mogen dragen!

  • #9

    Cheranie van gool (zaterdag, 10 oktober 2020 21:11)

    Wauw! Even mij uitspreken over Zorgcentrum Het Leefhuis! Lucas is n ventje met gebruiksaanwijzing! Hij kon moeilijk zijn plekje vinden vooral als hij ergens moest slapen! Wij (Peter van Gool) en ik, zijn het erover eens dat we aan Lucas kunnen merken dat hij hier heel erg op zijn plek zit! Vandaag individuele opvang gehad samen met z’n beste RIEND zoals hij zelf zegt! Lekker met z’n vieren naar toverland! Ik kreeg de foto’s en het plezier van Luc spat er gewoon vanaf! Dit geeft ons als ouders een fijn gevoel! Afgelopen tijd dat hij er komt, klimt Luc zo snel omhoog in heel zijn doen en ontwikkeling gaat ook goed vooruit qua zelfstandig en zelfredzaamheid!
    Ben blij dat ik toen we opzoek waren naar opvang dat ik mezelf bedacht dat Nikki Joris (oud klasgenootje) een eigen zorgorganisaties heeft en na eerste gesprek met haar voelde het al goed, en ons gevoel zat goed! Toppers zijn jullie om hoe jullie met Lucas omgaan! Zo mooi dit

  • #8

    Carolien (woensdag, 06 mei 2020 02:04)

    Zonder Nikki , Anke en de medewerkers van het Leefhuis had ik niet geweten waar wij nu hadden gestaan met onze zoon! Nog nooit eerder hebben we meegemaakt dat een team van een zorginstelling zo kneiterhard hun best hebben gedaan en doen voor in dit geval onze zoon! Niks wat je vraagt is te veel en ze doen er alles aan om je te helpen! Wat zijn wij blij dat onze zoon op het Leefhuis terecht is gekomen! Nikki, Anke en de rest vd medewerkers, petje af wat jullie allemaal doen! Dank jullie wel!

  • #7

    Gerty (zaterdag, 02 mei 2020 11:16)

    Een topteam bij het Leefhuis! Onze dochter gaat met veel plezier naar de dagbesteding en logeren. Ze leert nog steeds en wordt stap voor stap zelfstandiger. Ook in deze moeilijke tijd doen ze er alles aan om een oplossing te vinden om de clienten te blijven ondersteunen!

  • #6

    Monique en Danique (zaterdag, 02 mei 2020 09:44)

    Een super Team in hart en nieren
    Waar wij trots op zijn. Heb je een zorgvraag
    Ze staan altijd voor je klaar. Onze Dochter gaat er heel erg graag naar toe. Maar nu in deze moeilijke tijd mist ze iedereen heel erg!! Hopelijk tot snel

    Xxx Danique �

  • #5

    Joop (vrijdag, 01 mei 2020 19:08)

    Het leefhuis.
    Heeft echt geweldige mensen die samen voor een mooi idee bij elkaar zijn.
    Ze zijn ervoor de kinderen,jongeren ,en ouderen die steun in de rug kunnen gebruiken.
    Met vereenden krachten doen ze er alles aan om deze zover te krijgen dat de kinderen en jongeren op den duur zelfstandigdiger worden,in huishoudelijken taken ,in tuin werken,en verder school etc.
    Voor ouderen een gemoedelijke thuissfeer te realiceren zodat je daar de dag besteding wat kan doen alles mag en niets hoeft. Wat ik wel fijn vind dat je als ouderen betrkken wordt bij de jongeren zodat je hen ook nog mee kunt helpen met het proces van ontwikkeling.
    Al is het maar met een spelletje,of in de tuin werken.
    Ik ben erg trots op de medewerkers en zeker op dit moment in deze zware tijd.
    Beste mensen ik mis jullie wel en hopelijk zie ik jullie weer gauw in het leefhuis.
    Groet van mij J

  • #4

    Harriette (vrijdag, 01 mei 2020 17:30)

    Beste keus die ik heb kunnen maken voor mijn zoon.
    Het hele team van het leefhuis begeleiden mijn zoon super.
    Ze staan je altijd te woord op de raarste tijden als je zelf ergens tegen aanloopt. Ze geven je advies bieden je alle steun aan. Een beter team kun je eigenlijk niet wensen! Kan alleen maar zeggen zorgcentrum het leefhuis is TOP. Mijn zoon zit nu eindelijk op de juiste plek.
    De begeleiding werken echt vanuit hun hart en kijken naar je kind zijn behoefte!

  • #3

    Mariëlle van aerle (vrijdag, 01 mei 2020 16:01)

    Wat een superteam bij zorgcentrum het Leefhuis. Zij denken altijd met je mee en helpen waar ze kunnen. Onze zoon gaat er altijd met veel plezier naartoe. Hij wordt er goed begrepen en we laten hem er dan ook met een gerust gevoel naartoe gaan. Hij wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en wordt daardoor steeds weer een stukje zelfstandiger.
    Er wordt echt gewerkt vanuit hun hart.

  • #2

    Petra en Lika (vrijdag, 01 mei 2020 12:52)

    Nikki is een zorgverlener in hart en nieren. Bijgestaan door medewerkers met dezelfde passie. Heb je een zorgvraag dan zal ze alles doen wat in haar mogelijkheden ligt. Onze dochter heeft ook echt een goede klik met andere cliënten bij het Leefhuis. En ze staat al ruim op tijd bij de raam te wachten om opgehaald te worden om naar het Leefhuis te gaan.

  • #1

    Cheranie van gool (vrijdag, 01 mei 2020 12:36)

    Eindelijk hebben we een adres voor opvang gevonden voor ons zoontje met down! En wat gaat hij er graag naar toe! Personeel doet super met hem en hij mag vandaag weer hij pakt zelf zijn tas in en blijft vragen gaan we! Echt top

Nikki is een toegewijde en gepassioneerde begeleidster met een zorghart op de goede plek. Met haar buitengewone inlevingsvermogen is ze in staat om kansen achter de beperking te zien en het mooiste uit de mens te halen. Haar persoonlijke aanpak en vertrouwen laat mensen tot bloei komen. Nikki maakt het verschil!

- Ewa en Casper-


 

Nikki kwam jaren geleden in ons leven en ging de uitdaging aan met onze zoon. Hij was al meerdere keren van

verschillende scholen gestuurd. Onze zoon kon niet zijn eigen naam schrijven maar door Nikki is hij gegroeid en

kan hij nu lezen, schrijven en rekenen. Wij zijn blij dat zij onze zoon zag en niet zijn problematiek. We zijn haar haar erg dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan voor ons gezin.

- Angelo en Jessica-