Hier vindt u ervaringen, recensies en reviews van ouders en deelnemers.

Commentaren: 25
 • #25

  Loomans (vrijdag, 23 februari 2024 10:07)

  Voor onze dochter waren we op zoek naar een persoonlijk begeleidster die haar een op een zorg, ontwikkeling en aandacht die ze verdiend kan bieden. Het leefhuis heeft gezorgd voor een perfecte Match. We zien onze dochter groeien in haar omgang met anderen. Haar ontwikkeling maakt sprongen en vooral haar zelfbeeld is gegroeid. Ze kan helemaal zichzelf zijn en dat telt.
  Complimenten voor het leefhuis! Wij als ouders kunnen dit stukje loslaten.

 • #24

  Fam. Verschuuren (zaterdag, 13 januari 2024 16:39)

  Wij zochten een BSO met net wat extra aandacht en kleinere groepen. We hebben in het Leefhuis een perfecte BSO gevonden en zo veel meer…
  Het Leefhuis biedt een ijzersterk concept waarbij de professionals zorgen dat de kinderen samen echt een hechte groep (blijven) vormen en elkaar, vanuit ieders eigen talent, ondersteunen. Zo groeien de kinderen als groep en individueel!
  De activiteiten zijn super leuk, leerzaam en uitdagend. Alles komt aan bod; zelf dingen bakken, zorgen voor de dieren, creatief bezig zijn, kennismaken met kunst en cultuur, lekker bezig zijn in de natuur, bewegen, maar natuurlijk ook even chillen.
  De professionals zijn oprecht betrokken bij de kinderen. Ze zetten zich in om ieder kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. Ook zijn ze goed bereikbaar.
  Bij aankomst krijg je altijd een warm welkom van de leiding en de kinderen. Dat maakt het Leefhuis een hele fijne plek. Ik gun dit meer kinderen!

 • #23

  Fam.Kramps (vrijdag, 12 januari 2024 20:12)

  Na een lange zoektocht zijn we in februari 2022 bij het leefhuis terecht gekomen, waar we tot op de dag van vandaag heb spijt van hebben. Sascha groeit er nog steeds en heeft ook inmiddels genoeg vertrouwen gekregen om er telkens met veel plezier naar toe te gaan. Wij laten haar met een gerust gevoel achter in de wetenschap dat ze leert binnen haar mogelijkheden,plezier maakt met leeftijdsgenootjes,de dieren en geweldige begeleiding. Fijn dat er een vast aanspreekpunt is (mentor) en altijd een bekend gezicht aanwezig is. Lijntjes zijn kort en niets is teveel gevraagd en er wordt goed meegedacht in oplossingen bij "problemen" . Super fijn, ga zo door met zijn allen!

 • #22

  Gonnie Frenken (woensdag, 08 februari 2023 08:55)

  Heel tevreden over de kleinschalige zorg van het Leefhuis. Activiteiten zijn heel divers en passend bij niveau en belevingswereld. Er is ruimte voor eigen initiatief en een stukje eigen regie. Ook is er altijd een begeleider die er voor Maud is. Dat geeft vertrouwen en biedt veiligheid. Begeleiders zijn enthousiast, creatief en kundig.

 • #21

  Lotte en Rob (maandag, 06 februari 2023)

  Het leefhuis is een heerlijke plek midden in de samenleving waar onze dochter (bijna 10) fantastische dagen beleefd.
  1x per 4 weken verblijft ze hier een weekend en in de schoolvakanties neemt ze deel aan zogehete 'pretdagen'. Zeer toepasselijke naam want dat zijn het echt.
  Er wordt van alles ondernomen van knutselen tot koken (zelfredzaamheid) en van een bezoek aan een museum tot een paar uur rondspringen in bouncevalley.

  De medewerkers hebben ontzettend veel aandacht voor de individuele behoeftes van de deelnemers. Onze dochter bloeit hier echt op. Ze gaat met een grote glimlach naar het Leefhuis toe en komt met een nog grotere smile weer thuis. De lijntjes zijn kort en bij vragen heb je altijd snel een antwoord waar je iets mee kan.

  Het geeft de rest van het gezin ruimte voor andere dingen, voor de andere kinderen en tijd om op te laden. Met een gerust hart, want het Leefhuis is fantastisch!

 • #20

  Fam. Snijders (vrijdag, 03 februari 2023 17:35)

  Hele fijne, warme en gezellige plek voor onze zoon. Het logeren is voor hem iedere keer weer een feest en we zien dat het voor hem steeds gemakkelijker wordt om zich ook op een andere plek fijn en vertrouwd te voelen. Een topteam dat naast zorgzaam ook heel flexibel is, met de ouders meedenkt en ons gerust weet te stellen zodat het makkelijker wordt om 'los' te laten en even een keertje niet te hoeven 'zorgen'. Dankjewel toppers.

 • #19

  Kim van Krijn (vrijdag, 03 februari 2023 15:24)

  Hoi Lieve mensen, Eindelijk een warm, zorgzaam en veilige plek gevonden voor onze Krijn. Na best wel een speurtocht van niet passende plekken DE tip gekregen van de ouders van Noah! Wat zijn wij als ouders blij met jullie, voor ons een nieuwe stap. Van eerst een middagje, naar een volle dag en nu zelfs logeren, nooit gedacht dat ik me hier rustig en goed bij zou voelen. Krijn is blij en voelt zich thuis bij jullie, en tja, daar kan je als ouders alleen maar op hopen! Dankjewel allemaal en een dikke kus van Krijn! Tot snel!
  Groetjes Kim

 • #18

  Bernadette en Wilbert Rooijakkers (donderdag, 02 februari 2023 10:55)

  Wauw , het gevoel dat je een plek vind waar zoveel zorg liefde veiligheid en aandacht gegeven wordt . Waar je je dochter met een gerust gevoel achter kunt laten en deze thuiskomt blij en enthousiast gezicht van de pretdagen . De begeleiding de kinderen enthousiast maakt en in hun waarde laat , de kinderen hun talenten mogen laten zien . Dat verdient een dik compliment !

 • #17

  Lidia Beets (vrijdag, 27 januari 2023 10:04)

  Wij zijn super blij met hoe ons Johan zijn logeer weekenden beleefd. Hij wordt door het team geweldig opgevangen helemaal kijkend naar wat hij op dat moment aankan of wil. Johan voelde zich al snel veilig en hierdoor kan hij steeds meer laten zien wie hij is. Wordt in zijn waarden gelaten en geaccepteerd zoals hij is.
  Met volle vertrouwen laten we hem logeren, als er iets is is er direct contact tussen begeleiding en ons.
  Kortom ze verdienen een dikke pluim en wij zijn dik tevreden

 • #16

  Anne-Marieke (woensdag, 15 juni 2022 21:14)

  Al vanaf het eerste bezoek heb ik een goed gevoel bij Het Leefhuis. In mijn zoektocht sprong hun professionele en toch persoonlijke aanpak en het feit dat ze kleinschalige zorg bieden er echt uit bij mij. Nikki en haar team zetten alles op alles om de zorg goed te laten verlopen en onze zoon een fijne dag te bezorgen. Ze zijn altijd bereikbaar, er wordt ook meegedacht over de best mogelijke aanpak en het allerbelangrijkste; hij heeft een lieve begeleidster en heeft plezier! We zijn heel dankbaar dat hij een plekje bij Het Leefhuis heeft. Dankjulliewel allemaal!
  Liefs Anne-Marieke

 • #15

  Marloes van Gerwen (dinsdag, 03 mei 2022 22:29)

  Hey lieve schatten!
  Natuurlijk deel ik graag mijn ervaring met jullie! Wij zijn namelijk ECHT niet te beschrijven blij met jullie! De manier waarop jullie ons een stuk zorgen uit handen nemen is echt geweldig! Van het thuis ophalen en terug brengen, het meedenken in administratieve rompslomp, de enthousiaste lieve meiden waar Vive dol op is, en het fijnste is nog dat we ons geen seconde druk maken of Vive wel in goede handen is..
  Het is natuurlijk jullie werk, maar jullie hebben geen idee wat dit voor ouders betekend.
  Wij zijn echt ontzettend dankbaar voor jullie hulp en liefde die jullie aan ons Viveke geven..
  Ik hoop dat jullie ook veel van haar terug krijgen!� want ook daar doe je het voor natuurlijk!
  Ik zou zeggen: ga zo door! ❤️�

 • #14

  Nadine Verhappen (zaterdag, 30 april 2022 09:05)

  Ik ben erg onder de indruk en tevreden over het leefhuis. In het begin is er veel gerommel geweest extern met pgb ed en de eigenaresse stond altijd klaar voor ons niks was teveel en altijd nam ze de tijd te helpen. Onze dochter is door de coronatijd inmiddels pas 2x een weekend geweest. De begeleiding waren geweldig ze hebben haar hartverwarmend opgenomen en alles gedaan om haar "thuis" te laten voelen en ze hebben mij als mama perfect ondersteund om te helpen een beetje "los te laten". Dan heb ik het nog niet gehad over begeleidingsplan ed daar wordt er perfect gekeken naar de behoefte van ieder indivueel kind. Ik ben dankbaar en mijn hart is verwarmd door hoe zij erin staan en hoe ze omgaan met alles. Een blije mama en nog een blijere dochter. Dank jullie wel! Nadine

 • #13

  Ilse (vrijdag, 29 april 2022 20:55)

  Wat een top team heeft het Leefhuis!
  Medewerkers zijn echt geweldig!
  Mijn dochter vind het echt super leuk als ze mag gaan logeren en ze is zeker in goede handen. Ze leert er veel en wordt lekker bezig gehouden met super leuke activiteiten. Ook de dieren vind ze geweldig.
  Bedankt dat jullie er zijn, Toppers!!

 • #12

  Gijs de Louw (vrijdag, 29 april 2022 20:18)

  Onze Noah gaat nu vier maanden naar het Leefhuis. Hij heeft er altijd superveel zin in, én komt enthousiast terug! De persoonlijke begeleiding is top, de appjes om ons op de hoogte te houden zijn heel fijn en het totale gevoel is super. Ga zo door!

 • #11

  Sharon van Stokkum (vrijdag, 29 april 2022 20:14)

  Mooie nieuwe website! Goede omschrijving van wat jullie doen en wat er allemaal mogelijk is. En uit ervaring weten wij dat er bij Het Leefhuis heel veel kan en mag, de deelnemers kunnen er zichzelf zijn en op zijn/haar eigen tempo zich ontwikkelen. In één woord: hartverwarmend!❤️En wat ook belangrijk is: even de zorg bij de ouders uit handen nemen. Als ouder kun je dan ook echt even je ontspanning nemen, omdat je weet dat je kind in hele goede handen is.�
  Ga zo door Team Het Leefhuis, jullie zijn allemaal toppers!!��

 • #10

  Nadieh (dinsdag, 19 januari 2021 23:41)

  Direct vanaf mijn eerste stagedag werd ik met open armen ontvangen door alle medewerkers van Het Leefhuis. Een warm en positief team met humor en veel persoonlijke aandacht voor haar deelnemers. Er wordt in mogelijkheden en oplossingen gedacht, kijkend naar wat juist wél kan.
  Deelnemers werken aan het ontwikkelen van vaardigheden maar maken samen ook ontzettend veel plezier, het is heel bijzonder om hier aan bij te mogen dragen!

 • #9

  Cheranie van gool (zaterdag, 10 oktober 2020 21:11)

  Wauw! Even mij uitspreken over Zorgcentrum Het Leefhuis! Lucas is n ventje met gebruiksaanwijzing! Hij kon moeilijk zijn plekje vinden vooral als hij ergens moest slapen! Wij (Peter van Gool) en ik, zijn het erover eens dat we aan Lucas kunnen merken dat hij hier heel erg op zijn plek zit! Vandaag individuele opvang gehad samen met z’n beste RIEND zoals hij zelf zegt! Lekker met z’n vieren naar toverland! Ik kreeg de foto’s en het plezier van Luc spat er gewoon vanaf! Dit geeft ons als ouders een fijn gevoel! Afgelopen tijd dat hij er komt, klimt Luc zo snel omhoog in heel zijn doen en ontwikkeling gaat ook goed vooruit qua zelfstandig en zelfredzaamheid!
  Ben blij dat ik toen we opzoek waren naar opvang dat ik mezelf bedacht dat Nikki Joris (oud klasgenootje) een eigen zorgorganisaties heeft en na eerste gesprek met haar voelde het al goed, en ons gevoel zat goed! Toppers zijn jullie om hoe jullie met Lucas omgaan! Zo mooi dit

 • #8

  Carolien (woensdag, 06 mei 2020 02:04)

  Zonder Nikki , Anke en de medewerkers van het Leefhuis had ik niet geweten waar wij nu hadden gestaan met onze zoon! Nog nooit eerder hebben we meegemaakt dat een team van een zorginstelling zo kneiterhard hun best hebben gedaan en doen voor in dit geval onze zoon! Niks wat je vraagt is te veel en ze doen er alles aan om je te helpen! Wat zijn wij blij dat onze zoon op het Leefhuis terecht is gekomen! Nikki, Anke en de rest vd medewerkers, petje af wat jullie allemaal doen! Dank jullie wel!

 • #7

  Gerty (zaterdag, 02 mei 2020 11:16)

  Een topteam bij het Leefhuis! Onze dochter gaat met veel plezier naar de dagbesteding en logeren. Ze leert nog steeds en wordt stap voor stap zelfstandiger. Ook in deze moeilijke tijd doen ze er alles aan om een oplossing te vinden om de clienten te blijven ondersteunen!

 • #6

  Monique en Danique (zaterdag, 02 mei 2020 09:44)

  Een super Team in hart en nieren
  Waar wij trots op zijn. Heb je een zorgvraag
  Ze staan altijd voor je klaar. Onze Dochter gaat er heel erg graag naar toe. Maar nu in deze moeilijke tijd mist ze iedereen heel erg!! Hopelijk tot snel

  Xxx Danique �

 • #5

  Joop (vrijdag, 01 mei 2020 19:08)

  Het leefhuis.
  Heeft echt geweldige mensen die samen voor een mooi idee bij elkaar zijn.
  Ze zijn ervoor de kinderen,jongeren ,en ouderen die steun in de rug kunnen gebruiken.
  Met vereenden krachten doen ze er alles aan om deze zover te krijgen dat de kinderen en jongeren op den duur zelfstandigdiger worden,in huishoudelijken taken ,in tuin werken,en verder school etc.
  Voor ouderen een gemoedelijke thuissfeer te realiceren zodat je daar de dag besteding wat kan doen alles mag en niets hoeft. Wat ik wel fijn vind dat je als ouderen betrkken wordt bij de jongeren zodat je hen ook nog mee kunt helpen met het proces van ontwikkeling.
  Al is het maar met een spelletje,of in de tuin werken.
  Ik ben erg trots op de medewerkers en zeker op dit moment in deze zware tijd.
  Beste mensen ik mis jullie wel en hopelijk zie ik jullie weer gauw in het leefhuis.
  Groet van mij J

 • #4

  Harriette (vrijdag, 01 mei 2020 17:30)

  Beste keus die ik heb kunnen maken voor mijn zoon.
  Het hele team van het leefhuis begeleiden mijn zoon super.
  Ze staan je altijd te woord op de raarste tijden als je zelf ergens tegen aanloopt. Ze geven je advies bieden je alle steun aan. Een beter team kun je eigenlijk niet wensen! Kan alleen maar zeggen zorgcentrum het leefhuis is TOP. Mijn zoon zit nu eindelijk op de juiste plek.
  De begeleiding werken echt vanuit hun hart en kijken naar je kind zijn behoefte!

 • #3

  Mariëlle van aerle (vrijdag, 01 mei 2020 16:01)

  Wat een superteam bij zorgcentrum het Leefhuis. Zij denken altijd met je mee en helpen waar ze kunnen. Onze zoon gaat er altijd met veel plezier naartoe. Hij wordt er goed begrepen en we laten hem er dan ook met een gerust gevoel naartoe gaan. Hij wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en wordt daardoor steeds weer een stukje zelfstandiger.
  Er wordt echt gewerkt vanuit hun hart.

 • #2

  Petra en Lika (vrijdag, 01 mei 2020 12:52)

  Nikki is een zorgverlener in hart en nieren. Bijgestaan door medewerkers met dezelfde passie. Heb je een zorgvraag dan zal ze alles doen wat in haar mogelijkheden ligt. Onze dochter heeft ook echt een goede klik met andere cliënten bij het Leefhuis. En ze staat al ruim op tijd bij de raam te wachten om opgehaald te worden om naar het Leefhuis te gaan.

 • #1

  Cheranie van gool (vrijdag, 01 mei 2020 12:36)

  Eindelijk hebben we een adres voor opvang gevonden voor ons zoontje met down! En wat gaat hij er graag naar toe! Personeel doet super met hem en hij mag vandaag weer hij pakt zelf zijn tas in en blijft vragen gaan we! Echt top

Nikki is een toegewijde en gepassioneerde begeleidster met een zorghart op de goede plek. Met haar buitengewone inlevingsvermogen is ze in staat om kansen achter de beperking te zien en het mooiste uit de mens te halen. Haar persoonlijke aanpak en vertrouwen laat mensen tot bloei komen. Nikki maakt het verschil!

- Ewa en Casper-


 

Nikki kwam jaren geleden in ons leven en ging de uitdaging aan met onze zoon. Hij was al meerdere keren van

verschillende scholen gestuurd. Onze zoon kon niet zijn eigen naam schrijven maar door Nikki is hij gegroeid en

kan hij nu lezen, schrijven en rekenen. Wij zijn blij dat zij onze zoon zag en niet zijn problematiek. We zijn haar haar erg dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan voor ons gezin.

- Angelo en Jessica-