Ervaringen


Reactie schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Cheranie van gool (vrijdag, 01 mei 2020 12:36)

  Eindelijk hebben we een adres voor opvang gevonden voor ons zoontje met down! En wat gaat hij er graag naar toe! Personeel doet super met hem en hij mag vandaag weer hij pakt zelf zijn tas in en blijft vragen gaan we! Echt top

 • #2

  Petra en Lika (vrijdag, 01 mei 2020 12:52)

  Nikki is een zorgverlener in hart en nieren. Bijgestaan door medewerkers met dezelfde passie. Heb je een zorgvraag dan zal ze alles doen wat in haar mogelijkheden ligt. Onze dochter heeft ook echt een goede klik met andere cliënten bij het Leefhuis. En ze staat al ruim op tijd bij de raam te wachten om opgehaald te worden om naar het Leefhuis te gaan.

 • #3

  Mariëlle van aerle (vrijdag, 01 mei 2020 16:01)

  Wat een superteam bij zorgcentrum het Leefhuis. Zij denken altijd met je mee en helpen waar ze kunnen. Onze zoon gaat er altijd met veel plezier naartoe. Hij wordt er goed begrepen en we laten hem er dan ook met een gerust gevoel naartoe gaan. Hij wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en wordt daardoor steeds weer een stukje zelfstandiger.
  Er wordt echt gewerkt vanuit hun hart.

 • #4

  Harriette (vrijdag, 01 mei 2020 17:30)

  Beste keus die ik heb kunnen maken voor mijn zoon.
  Het hele team van het leefhuis begeleiden mijn zoon super.
  Ze staan je altijd te woord op de raarste tijden als je zelf ergens tegen aanloopt. Ze geven je advies bieden je alle steun aan. Een beter team kun je eigenlijk niet wensen! Kan alleen maar zeggen zorgcentrum het leefhuis is TOP. Mijn zoon zit nu eindelijk op de juiste plek.
  De begeleiding werken echt vanuit hun hart en kijken naar je kind zijn behoefte!

 • #5

  Joop (vrijdag, 01 mei 2020 19:08)

  Het leefhuis.
  Heeft echt geweldige mensen die samen voor een mooi idee bij elkaar zijn.
  Ze zijn ervoor de kinderen,jongeren ,en ouderen die steun in de rug kunnen gebruiken.
  Met vereenden krachten doen ze er alles aan om deze zover te krijgen dat de kinderen en jongeren op den duur zelfstandigdiger worden,in huishoudelijken taken ,in tuin werken,en verder school etc.
  Voor ouderen een gemoedelijke thuissfeer te realiceren zodat je daar de dag besteding wat kan doen alles mag en niets hoeft. Wat ik wel fijn vind dat je als ouderen betrkken wordt bij de jongeren zodat je hen ook nog mee kunt helpen met het proces van ontwikkeling.
  Al is het maar met een spelletje,of in de tuin werken.
  Ik ben erg trots op de medewerkers en zeker op dit moment in deze zware tijd.
  Beste mensen ik mis jullie wel en hopelijk zie ik jullie weer gauw in het leefhuis.
  Groet van mij J

 • #6

  Monique en Danique (zaterdag, 02 mei 2020 09:44)

  Een super Team in hart en nieren
  Waar wij trots op zijn. Heb je een zorgvraag
  Ze staan altijd voor je klaar. Onze Dochter gaat er heel erg graag naar toe. Maar nu in deze moeilijke tijd mist ze iedereen heel erg!! Hopelijk tot snel

  Xxx Danique �

 • #7

  Gerty (zaterdag, 02 mei 2020 11:16)

  Een topteam bij het Leefhuis! Onze dochter gaat met veel plezier naar de dagbesteding en logeren. Ze leert nog steeds en wordt stap voor stap zelfstandiger. Ook in deze moeilijke tijd doen ze er alles aan om een oplossing te vinden om de clienten te blijven ondersteunen!

 • #8

  Carolien (woensdag, 06 mei 2020 02:04)

  Zonder Nikki , Anke en de medewerkers van het Leefhuis had ik niet geweten waar wij nu hadden gestaan met onze zoon! Nog nooit eerder hebben we meegemaakt dat een team van een zorginstelling zo kneiterhard hun best hebben gedaan en doen voor in dit geval onze zoon! Niks wat je vraagt is te veel en ze doen er alles aan om je te helpen! Wat zijn wij blij dat onze zoon op het Leefhuis terecht is gekomen! Nikki, Anke en de rest vd medewerkers, petje af wat jullie allemaal doen! Dank jullie wel!

 • #9

  Cheranie van gool (zaterdag, 10 oktober 2020 21:11)

  Wauw! Even mij uitspreken over Zorgcentrum Het Leefhuis! Lucas is n ventje met gebruiksaanwijzing! Hij kon moeilijk zijn plekje vinden vooral als hij ergens moest slapen! Wij (Peter van Gool) en ik, zijn het erover eens dat we aan Lucas kunnen merken dat hij hier heel erg op zijn plek zit! Vandaag individuele opvang gehad samen met z’n beste RIEND zoals hij zelf zegt! Lekker met z’n vieren naar toverland! Ik kreeg de foto’s en het plezier van Luc spat er gewoon vanaf! Dit geeft ons als ouders een fijn gevoel! Afgelopen tijd dat hij er komt, klimt Luc zo snel omhoog in heel zijn doen en ontwikkeling gaat ook goed vooruit qua zelfstandig en zelfredzaamheid!
  Ben blij dat ik toen we opzoek waren naar opvang dat ik mezelf bedacht dat Nikki Joris (oud klasgenootje) een eigen zorgorganisaties heeft en na eerste gesprek met haar voelde het al goed, en ons gevoel zat goed! Toppers zijn jullie om hoe jullie met Lucas omgaan! Zo mooi dit

 • #10

  Nadieh (dinsdag, 19 januari 2021 23:41)

  Direct vanaf mijn eerste stagedag werd ik met open armen ontvangen door alle medewerkers van Het Leefhuis. Een warm en positief team met humor en veel persoonlijke aandacht voor haar deelnemers. Er wordt in mogelijkheden en oplossingen gedacht, kijkend naar wat juist wél kan.
  Deelnemers werken aan het ontwikkelen van vaardigheden maar maken samen ook ontzettend veel plezier, het is heel bijzonder om hier aan bij te mogen dragen!

Nikki is een toegewijde en gepassioneerde begeleidster met een zorghart op de goede plek. Met haar buitengewone inlevingsvermogen is ze in staat om kansen achter de beperking te zien en het mooiste uit de mens te halen. Haar persoonlijke aanpak en vertrouwen laat mensen tot bloei komen. Nikki maakt het verschil!

- Ewa en Casper-


 

Nikki kwam jaren geleden in ons leven en ging de uitdaging aan met onze zoon. Hij was al meerdere keren van

verschillende scholen gestuurd. Onze zoon kon niet zijn eigen naam schrijven maar door Nikki is hij gegroeid en

kan hij nu lezen, schrijven en rekenen. Wij zijn blij dat zij onze zoon zag en niet zijn problematiek. We zijn haar haar erg dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan voor ons gezin.

- Angelo en Jessica-