Partners


Benieuwd naar waar de 'dagbesteding on tour' werkzaamheden verricht? Bekijk hier onder de verschillende partners waarmee wij samenwerken en welke werkzaamheden wij hier uitvoeren.


Manege Heijligers

Bij Manege Heijligers mogen wij de verantwoording nemen voor het hertenpark. Dit houdt in dat wij de dieren in het hertenkamp mogen verzorgen, dieren zoals kippen, herten, konijnen en pony's. Onder verzorgen wordt verstaan het eten geven van de dieren en het schoonhouden van de omgeving. En als kers op de taart mogen wij de pony's kammen, borstelen en natuurlijk knuffelen!!

 

https://www.manege-heijligers.nl/

 

The Gym Asten

Bij The Gym Asten gaan wij sportactiviteiten ondernemen. Lekker slingeren tijdens het apenkooispel, boksen op de bokszak en nog veel meer activiteiten! Deelnemers krijgen bij ons de kans om zichzelf even lekker te laten gaan, hun conditie op peil te houden of groepsactiviteiten te ondernemen. Wij vinden het belangrijk dat deelnemers binnen een leuke setting aan hun lichamelijke gesteldheid kunnen werken. 

 

https://thegymasten.nl/

Dierenhotel Deurne

Bij het dierenhotel in Deurne mogen onze deelnemers mee helpen met het borstelen, uitlaten en vooral het knuffelen van de honden. Deelnemers leren zorgdragen voor de honden, ze verzorgen en de leefomgeving schoon te houden. Daarnaast krijgen de deelnemers de kans om in het buitenverblijf een band op te bouwen met deze honden en lekker met ze te spelen. 

 

https://dierenhoteldeurne.nl

Indentipack

Onze deelnemers mogen stickers plakken voor het bedrijf Identipack. De stickers moeten op de juiste wijze op een envelopje geplakt worden. Deelnemers geven aan dat ze dit rustgevend en leuk werk vinden.