Pretdagen in de vakantie


De Pretdagen vinden plaats tijdens de vakanties! Tijdens deze Pretdagen zorgen we voor een lach op het gezicht van onze deelnemers en ondernemen we leuke en leerzame activiteiten. Werken aan persoonlijke groei, zelfstandigheid, zelfredzaamheid en het behoren tot een groep. 

 

We gaan bijvoorbeeld naar een dierentuin, grote speeltuin, de bioscoop of lekker koekjes bakken, kortom heel veel leuke activiteiten met genoeg leermomenten. De Pretdagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur en er wordt samen gekookt en gegeten. De pretdagen vinden plaats in alle schoolvakantie. Zin om ook een lekker veel pret te maken? Geef je dan snel op!


KinderweekendHet kinderweekend (5 t/m 14 jaar) vindt plaats binnen Het Leefhuis. Een geschakelde woning met een heerlijk thuisgevoel! Er heerst een huiselijke sfeer en er zijn meerdere ruimtes aanwezig. Binnen onze weekendopvang wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen, groepsdoelen, veiligheid, vertrouwen, structuur, duidelijkheid en vooral plezier!

 

Binnen de weekendopvang worden er verschillende activiteiten binnen en buiten georganiseerd. Kinderen kunnen lekker schommelen op de schommel, spelen in de speelkamer, knuffelen met de konijnen, genieten in de ballenbak, creatieve activiteiten doen, koekjes bakken of lekker snoezelen in de snoezelruimte. Kortom genoeg activiteiten om een leuk weekend in te richten. 

 

Binnen de weekenden wordt rekening gehouden met het leeftijds- en niveauverschil. Er worden activiteiten aangeboden die passen bij de leeftijd. Hiermee komen wij tegemoet aan de wensen, behoeftes en mogelijkheden van onze deelnemers. 

 

Het Leefhuis hecht veel waarde aan de kwaliteit van de zorg en deze wordt tijdens een weekend altijd als leidraad genomen. 


Vakantieopvang


In de vakanties bieden wij opvang middels pretdagen maar ook door logeerweken en/of weekenden aan te bieden. Wij stemmen dit af op de behoefte van de deelnemers en diens ouders/verzorgers. Binnen deze vakantieweek worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd die aansluiten bij een thema. We zetten in op groepsvorming, zelfstandigheid, zelfredzaamheid en vooral gezelligheid! Kom jij ook?

 

Binnen de vakantieopvang verblijven deelnemers vijf dagen op Het Leefhuis en zitten alle dragen voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Daarnaast is er aandacht voor de persoonlijke doelen voor iedere deelnemer.