Wij hebben jou nodig!


Het Leefhuis is op zoek naar sponsors om de opstart te kunnen realiseren en het Leefhuis een kans te geven! We zijn niet alleen op zoek naar gelddonaties maar ook naar materialen of meubels!

                                            Druk op de button 'ik doneer' en geef deze kinderen/jongeren/senioren een kans!

Leefhuis

Wij zoeken sponsors voor het realiseren van het Leefhuis. Dit kan in de vorm van een gelddonatie of materialistische donatie. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar deugdelijke meubels, spelmaterialen, creamateriaal en dergelijke. Deze worden ten alle tijde besteed aan de deelnemers van het Leefhuis. 

Doelgroep

Het Leefhuis zoekt sponsors voor het verblijf van onze deelnemers aangenamer te maken. Dit wil zeggen dat er van sponsorgeld uitjes worden gedaan, gezamenlijke aankopen worden gedaan zoals fitness apparaten, speeltoestellen enzovoorts. Wanneer u zelf een apparaat of toestel wilt doneren, zijn wij daar ook heel blij mee!

Leerhuis

Daarnaast wordt er ook sponsoring gevraagd in leermiddelen om onderwijs te kunnen geven aan kinderen die binnen het huidige onderwijssysteem niet tot leren komen. Het kan hier gaan om geldbedragen waardoor er leermiddelen aangeschaft kunnen worden of oude methodes die wij kunnen overnemen.