Pretdagen

De Pretdagen vinden plaats tijdens de vakanties! Tijdens deze Pretdagen zorgen we voor een lach op het gezicht en ondernemen we leuke activiteiten.

 

We gaan bijvoorbeeld naar een dierentuin, grote speeltuin, de bioscoop of lekker koekjes bakken, kortom heel veel leuke activiteiten. De Pretdagen zijn van 10.00 tot 18.00 uur en er wordt samen gegeten. Zin om ook een lekker veel pret te maken? Geef je dan snel op!

Download
Brochure Pretdagen Zorgcentrum Het Leefhuis
In de brochure vindt u informatie over de Pretdagen op Het Leefhuis. Deze worden georganiseerd in de vakanties.
Pretdagen Brochure Zorgcentrum Het Leefh
Adobe Acrobat document 38.0 MB


Weekendopvang

Weekendopvang wordt gerealiseerd binnen vakantieparken. Ondanks dat de weekendopvang op een vakantiepark wordt gerealiseerd, wordt de visie en de missie van Het Leefhuis behouden. Binnen onze weekendopvang wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen, groepsdoelen, veiligheid, vertrouwen, structuur, duidelijkheid en vooral plezier!

 

Binnen de weekendopvang worden er verschillende activiteiten binnen en buiten het vakantiepark georganiseerd. Kinderen kunnen lekker zwemmen in het binnen of buitenbad, spelen in de speeltuin, doen creatieve activiteiten, bakken koekjes of gaan even samen een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Kortom genoeg activiteiten om een leuk weekend in te richten. 

 

 

Het Leefhuis hecht veel waarde aan de kwaliteit van de zorg en deze wordt tijdens een weekend altijd als leidraad genomen.