Pretdagen


De Pretdagen vinden plaats tijdens de vakanties! Tijdens deze Pretdagen zorgen we voor een lach op het gezicht en ondernemen we leuke activiteiten.

 

We gaan bijvoorbeeld naar een dierentuin, grote speeltuin, de bioscoop of lekker koekjes bakken, kortom heel veel leuke activiteiten. De Pretdagen zijn van 10.00 tot 18.00 uur en er wordt samen gegeten. Zin om ook een lekker veel pret te maken? Geef je dan snel op!

Download
Pretdagen
Brochure Pretdagen.
Pretdagen Brochure Zorgcentrum Het Leefh
Adobe Acrobat document 38.0 MB


Weekendopvang

De weekendopvang vindt plaats binnen Het Leefhuis. Een geschakelde woning met een heerlijk thuisgekomen! Er heerst een huiselijke sfeer en er zijn meerdere ruimtes aanwezig. Binnen onze weekendopvang wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen, groepsdoelen, veiligheid, vertrouwen, structuur, duidelijkheid en vooral plezier!

 

Binnen de weekendopvang worden er verschillende activiteiten binnen en buiten georganiseerd. Kinderen kunnen lekker schommelen op de schommel, een balletje trappen, knuffelen met de konijnen, spelen in de speeltuin, doen creatieve activiteiten, bakken koekjes of gaan even samen springen op de trampoline. Kortom genoeg activiteiten om een leuk weekend in te richten. 

 

 

Het Leefhuis hecht veel waarde aan de kwaliteit van de zorg en deze wordt tijdens een weekend altijd als leidraad genomen. 



Vakantieopvang

In de vakanties bieden wij opvang middels pretdagen maar ook door logeerweken en/of weekenden aan te bieden. Wij stemmen dit af op de behoefte van de deelnemers en diens ouders/verzorgers. Binnen deze vakantieweek worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd die aansluiten bij een thema. We zetten in op groepsvorming, zelfstandigeheid, zelfredzaamheid en vooral gezelligheid! Kom jij ook?

Download
Herfstvakantie Brochure Zorgcentrum Het Leefhuis
Herfstvakantie Brochure Zorgcentrum Het
Adobe Acrobat document 49.3 MB