Pretdagen


De Pretdagen vinden plaats tijdens de vakanties! Tijdens deze Pretdagen zorgen we voor een lach op het gezicht en ondernemen we leuke activiteiten.

 

We gaan bijvoorbeeld naar een dierentuin, grote speeltuin, de bioscoop of lekker koekjes bakken, kortom heel veel leuke activiteiten. De Pretdagen zijn van 10.00 tot 18.00 uur en er wordt samen gegeten. Zin om ook een lekker veel pret te maken? Geef je dan snel op!Weekendopvang

De weekendopvang vindt plaats binnen Het Leefhuis. Een geschakelde woning met een heerlijk thuisgevoel! Er heerst een huiselijke sfeer en er zijn meerdere ruimtes aanwezig. Binnen onze weekendopvang wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen, groepsdoelen, veiligheid, vertrouwen, structuur, duidelijkheid en vooral plezier!

 

Binnen de weekendopvang worden er verschillende activiteiten binnen en buiten georganiseerd. Kinderen kunnen lekker schommelen op de schommel, een balletje trappen, knuffelen met de konijnen, spelen in de speeltuin, doen creatieve activiteiten, bakken koekjes of gaan even samen springen op de trampoline. Kortom genoeg activiteiten om een leuk weekend in te richten. 

 

Binnen de weekenden wordt rekening gehouden met het leeftijds- en niveauverschil. Er worden twee verschillende programma's gehanteerd: een kinder- en tienerprogramma. Hiermee komen wij tegemoet aan de wensen, behoeftes en mogelijkheden van onze deelnemers. Tevens hebben wij eenmaal per maand een ouderen weekend met een leeftijd vanaf de 20 jaar en ouder.  

 

Het Leefhuis hecht veel waarde aan de kwaliteit van de zorg en deze wordt tijdens een weekend altijd als leidraad genomen. Vakantieopvang

In de vakanties bieden wij opvang middels pretdagen maar ook door logeerweken en/of weekenden aan te bieden. Wij stemmen dit af op de behoefte van de deelnemers en diens ouders/verzorgers. Binnen deze vakantieweek worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd die aansluiten bij een thema. We zetten in op groepsvorming, zelfstandigeheid, zelfredzaamheid en vooral gezelligheid! Kom jij ook?